Εταιρεία

Σχετικά με την Megatherm Co. – Pellet Heating Experts

Από το 1980, το όνομα που πρωτοστατεί στην ενεργειακή καινοτομία

Πίσω από το όνομα Megatherm βρίσκεται η διαρκής προσπάθεια για τη δημιουργία ενεργειακών προϊόντων που ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις ανάγκες των χρηστών και τις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε εποχής.

Αν θέλουμε να σταθούμε στα ορόσημα της πορείας της Megatherm, μπορούμε να αναφερθούμε στα:

1980

Ίδρυση MEGATHERM

H εταιρεία ιδρύεται από τον Σταύρο Σφονδύλα και έδρα της τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης και λεβήτων αλουμινίου.

1990

Θερμοκήπια & νεφελοποιητές LVM

Στη συνέχεια επέκτεινε τη δραστηριότητά της στη θέρμανση και τον εξοπλισμό θερμοκηπίων με καινοτόμες λύσεις θέρμανσης όπως οι αερολέβητες και τα αξονικά αερόθερμα νερού, καθώς και πρωτοποριακά συστήματα φυτοπροστασίας, όπως οι νεφελοψεκαστήρες LVM και ο θειωτήρας L316.

2000

Αναβάθμιση γραμμής παραγωγής

Αναβάθμιση των εγκαταστάσεών της αλλά και του εξοπλισμού της με σύγχρονα μηχανολογικά συστήματα κατασκευής και γραμμή παραγωγής τελευταίας γενιάς.

2006

Έρευνα & Ανάπτυξη

Επενδύει στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης, και μελετώντας τις παγκόσμιες ενεργειακές συνθήκες και προβλέψεις, επικεντρώνεται στην παραγωγή καυστήρων wood pellet.

2011

Επόμενη γενιά Σφονδύλα

Η εταιρεία συνεχίζει με την επόμενη γενιά της οικογένειας Σφονδύλα, με στόχο και αποστολή να αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς για την κατασκευή προϊόντων ενεργειακής υπεροχής και καινοτομίας.

2020

40 Χρόνια Παρουσίας

Σήμερα, έχοντας ήδη συμπληρώσει 40 χρόνια πρωταγωνιστικού ρόλου στον ενεργειακό κλάδο, αποτελεί το ηγετικό όνομα με την πανευρωπαϊκή αναγνώριση, στον τομέα της βιομάζας, αλλά και εξαγωγική δύναμη για τη χώρα μας καθώς τα προϊόντα της διακινούνται και καταξιώνονται σε περισσότερα από 15 κράτη του κόσμου.

Φιλοσοφία

Σύστημα Αξιών

Blog & Ενημέρωση