Σύστημα Αξιών Megatherm

Το σύστημα αξιών της Megatherm

Η κυρίαρχη προτεραιότητα μας στην  Megatherm εστιάζεται στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των επαγγελματιών που μας επιλέγουν για συνεργασία, με άξονες τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Αντιμετωπίζουμε ως μονόδρομο τη συμβολή στην επίτευξη των στόχων κάθε μας συνεργάτη, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δουλεύοντας μαζί του σαν μια ομάδα και πάντα με βάση το σύστημα αξιών μας:

Σεβασμός

Επενδύοντας στο κτίσιμο διαχρονικών σχέσεων εμπιστοσύνης, ασφάλειας και ευημερίας

Διαφάνεια

Ακολουθώντας ισχυρούς κανόνες ηθικής και επαγγελματικής δεοντολογίας

Υπευθυνότητα

Κάθε μας κίνηση που σχεδιάζεται, πριν υλοποιηθεί αξιολογείται σε βάθος για τις επιπτώσεις της στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Καινοτομία

Η εμπειρία μας, η τεχνογνωσία και η επαγγελματική διορατικότητά μας, μας επιτρέπουν να δημιουργούμε προϊόντα πάντα πιο μπροστά από την εποχή τους.

Ευελιξία

Ο τρόπος λειτουργίας μας μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε πάντα με την ιδανική σχέση ταχύτητας και τελικού κόστους υπηρεσιών και προϊόντων.

Αυτές είναι οι αξίες που δομούν το πλαίσιο λειτουργίας της Megatherm και αποτελούν τους πυλώνες του προφίλ της, που τη διαχωρίζουν στον τομέα της. Κυρίως όμως είναι οι παράγοντες που καθορίζουν την υπεροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών της.
Αξίζει να σταθούμε στα:

Ο συνεργάτης μας στο επίκεντρό

Επιλέγοντας έναν καυστήρα wood pellet ή όποιο άλλο προϊόν που φέρει το λογότυπο Megatherm, στην ουσία επιλέγεται μια ομάδα ανθρώπων και δέσμες υπηρεσιών που είναι διαρκώς στη διάθεσή σας για την επιτυχία σας. Γι’αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη βάση στις after sales υπηρεσίες μας, που μπορούν να καλύψουν με ακρίβεια κάθε σας ανάγκη, σε όλο το εύρος των ζητουμένων, από μια απλή αντικατάσταση εξαρτήματος έως και την πλήρη αναβάθμιση – βελτιστοποίηση – εξατομίκευση του καυστήρα ή άλλου μηχανήματος που έχετε αποκτήσει από εμάς. Πάντα, φροντίζοντας να διατηρούμε την καλύτερη σχέση ταχύτητας ανταπόκρισης και κόστους υπηρεσίας.

Αξιοπιστία λειτουργίας

Κάθε τι που παράγουμε στις μονάδες κατασκευής της Megatherm, είναι εγγυημένο για την υψηλή αποδοτικότητά του και την αξιόπιστη λειτουργία του. Τεκμήρια για αυτό, πέρα των αυστηρών ελέγχων που πληρούνται για κάθε καυστήρα και ενεργειακό μας μηχάνημα, οι συνεχείς βελτιστοποιήσεις που κάνουμε ώστε να τελειοποιούνται τα τεχνικά χαρακτηριστικά και να ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες ενός δυναμικού κλάδου της οικονομίας, καθώς και η πιστοποίηση της εταιρείας με «Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ΙSO 9001».

Υπεροχή κατασκευής

Η καινοτομία και οι ανώτερες προδιαγραφές ποιότητας είναι απαράβατα συστατικά κάθε δημιουργίας μας.Τα καλύτερα υλικά δομής, αλουμίνιο, χάλυβας, ηλεκτρονικά συστήματα κ.ά., οι ψηφιακές εφαρμογές συνδεσιμότητας, οι αυτοματοποιημένες λειτουργίες και καθαρισμός, είναι τα πιο ενδεικτικά από τα πλεονεκτήματα που κάνουν το όνομα Megatherm να ταξιδεύει και να κατακτά με την ποιότητα και την υπεροχή του την ευρωπαϊκή και αμερικάνικη αγορά.