Δίκτυο Συνεργατών

Επιλογή & στήριξη που ανοίγει νέες προοπτικές για τον κύκλο εργασιών σας

Αν δραστηριοποιείστε επαγγελματικά στον χώρο της ενέργειας, σαν εγκαταστάτης, τεχνικός λεβήτων, υδραυλικός καυστήρων κ.λπ. ή αν διαθέτετε εταιρεία κατασκευής λεβήτων ξύλου και βιομάζας ή αντιπροσωπεία εμπορίας συστημάτων θέρμανσης, η Μegatherm αποτελεί την επιλογή που διευρύνει τις προοπτικές του κύκλου εργασιών σας.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που αποκτάτε από τη συνεργασία σας μαζί μας είναι:

Το τρίπτυχο της υπεροχής Megatherm 

Mε high end και non stop after sales υπηρεσίες, που σας εγγυώνται άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας ανάγκη ή ζητούμενο και μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα να εργάζεται στο πλευρό σας. Με διαρκή βελτιστοποίηση των τεχνικών χαρακτηριστικών των προϊόντων Megatherm που τα καθιστούν κάθε στιγμή, πιο αποδοτικά και πιο μπροστά από την εποχή τους. Με τη χρήση των πιο ποιοτικών υλικών και πιστοποιημένες προδιαγραφές που εγγυώνται τα πιο υψηλά επίπεδα κατασκευή.

Η αυτονομία από την κρίση της ενέργειας και τις διεθνείς συγκυρίες 

Επιλέγοντας για τα έργα σας ή προτείνοντας στους πελάτες σας καυστήρες pellet Megatherm, δεν βάζετε απλά τις βάσεις και το σωστό πλαίσιο οικονομικότερης λειτουργίας. Απελευθερώνετε τα συστήματα θέρμανσης που διαχειρίζεστε από την εξάρτησή τους από τα εκτεθειμένα σε συνεχείς ανατιμήσεις ορυκτά καύσιμα αλλά και από το φυσικό αέριο που υπόκειται στο έλεος των διεθνών συγκυριών (πολιτικές στρατηγικές, διεθνικές συγκρούσεις κ.ά.).

Το βασικό καύσιμο άλλωστε των καυστήρων είναι η βιομάζα, ένα υλικό που παράγεται από την πλειοψηφία των δυτικών κρατών αλλά και τη χώρα μας και είναι σε αφθονία και άμεσα διαθέσιμο προς χρήση.

Η οικολογική ευθύνη και η συμμετοχή στην κυκλική οικονομία του αύριο 

Τόσο ο τρόπος λειτουργίας των καυστήρων wood pellet της Megatherm όσο και το καύσιμό τους, αποτελούν «πράσινη» ενεργειακή επιλογή, με εξαιρετικά χαμηλούς ρύπους σε σχέση με τις παραδοσιακές ενεργειακές πηγές. Έτσι συμβάλλεται, κι εσείς αλλά και οι πελάτες σας, στην παγκόσμια προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και το μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα στο άμεσα προσεχές χρονικό διάστημα. Παράλληλα, γίνεστε κι εσείς ένα ενεργό γρανάζι της οικονομίας του μέλλοντος, της κυκλικής, κατά την οποία η επαναχρησιμοποίηση υλών ως πρώτη ύλη οδηγεί σε ένα βιωσιμότερο μοντέλο ανάπτυξης και ευημερίας για όλο τον πλανήτη.