H παράδοση συναντά το μοντέρνο σχεδιασμό!

  • Οι ανοξείδωτοι μεταλλικοί φούρνοι της σειράς Fourno, συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του παραδοσιακού φούρνου,
    προσφέροντας συγχρόνως μοντέρνο σχεδιασμό και αισθητική στον χώρο σας.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρο, αυλή/μπαλκόνι/αίθριο, με το πλεονέκτημα ότι μπορεί εύκολα να μετακινηθεί.
  • Ο γρήγορος χρόνος προθέρμανσης του φούρνου (15-20’  400-450 °C), αποτελεί την ιδανική και οικονομική λύση για το ψήσιμο κλασικής Ιταλικής Ναπολιτάνικης πίτσας, πίτας, ψωμιού.
  • Ο φούρνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και για το ψήσιμό οποιουδήποτε μαγειρευτού φαγητού μέσα σε γάστρα ή ταψί.
  • Με τη χρήση σχάρας ψησίματος, ο φούρνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ψησταριά, για το ψήσιμο κρεάτων, ψαριών ή λαχανικών.
  • Ο κλειστός χώρος καύσης, ευνοεί τη χρήση του σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
  • Τα υλικά κατασκευής του προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα στον χρόνο.
Εάν ενδιαφέρεστε για το Σύστημα Θέρμανσης Maneta Fourno - Φούρνος Αερίου ή για να γίνεται συνεργάτης μας την Megatherm ξεκινήστε εδώ!
Επικοινωνία
Share Maneta Fourno - Φούρνος Αερίου

Περιγραφή

Το μοντέλο MANETA, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στη χρήση του, λόγω της μεγάλης επιφάνειας ψησίματος. Ο χώρος ψησίματος είναι 66x60cm, ο οποίος επιτρέπει το ταυτόχρονο ψήσιμο περισσότερων από 1 πίτσα (2-3 πίτσες) και τη χρήση κανονικού μεγέθους ταψιού ή γάστρας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχάρα για το ψήσιμο κρεάτων, ψαριών ή λαχανικών.

Είναι ιδανικός για τη χρήση του σε κήπο, μετατρέποντας τον χώρο σας σε ένα μικρό εστιατόριο για την οικογένεια σας και τους φίλους. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του MANETA εκτός από το μοντέρνο σχεδιασμό του, είναι ότι προσφέρει δυνατότητα στο ψήσιμο χωρίς περιορισμούς.

Μοντέρνα γραμμή και Αντοχή:

  • Μέγιστος χώρος ψησίματος, με τον ελάχιστο χώρο που μπορεί να καταλάβει, συγκριτικά με τους χτιστούς φούρνους.
  • Επιλογή από μία γκάμα χρωμάτων που ταιριάζει στον χώρο σας.
  • Ο χώρος καύσης κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα, προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής και ιδανικές υγειονομικές συνθήκες για το τρόφιμο.
  • Οι πυρόπλακες είναι πιστοποιημένες για την επαφή τους με το τρόφιμο και προσφέρουν τον ιδανικό τρόπο μεταφοράς θερμότητας κατά το ψήσιμο.
  • Η μόνωση από σύγχρονα/προηγμένα υλικά προσφέρει οικονομία και αποφυγή ανεπιθύμητων οσμών κατά τη χρήση.
  • Η καμινάδα είναι εξοπλισμένη με κλαπέ, για την επιβράδυνση των καυσαερίων έχοντας σαν αποτέλεσμα οικονομία στο καύσιμο

Η χρήση των φούρνων αερίου της Megatherm προσφέρουν μία σειρά πλεονεκτημάτων:

Ευκολία στη χρήση
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός φούρνου αερίου είναι η ευκολία στη χρήση, συγκριτικά με έναν ξυλόφουρνο, κάνοντας τη χρήση του ακόμα και καθημερινή.

Ταχύτερος χρόνος θέρμανσης
Οι φούρνοι αερίου θερμαίνονται πιο γρήγορα από τους ξυλόφουρνους ή τους ηλεκτρικούς φούρνους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε το μαγείρεμά σας πιο γρήγορα.

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας
Το φυσικό αέριο είναι συνήθως φθηνότερο από το ηλεκτρικό ρεύμα, οπότε η χρήση ενός φούρνου αερίου μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα στους λογαριασμούς της ενέργειας.

Ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας
Οι φούρνοι αερίου παρέχουν περισσότερο ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας από τους ηλεκτρικούς φούρνους, που μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος.

Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας
Οι φούρνοι αερίου συνήθως έχουν πιο ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας, επιτρέποντας να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία στο ακριβές βαθμό που χρειάζεστε για το καλύτερο αποτέλεσμα στο ψήσιμο.

Αξιόπιστη απόδοση
Οι φούρνοι αερίου είναι γνωστοί για την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητά τους, κάνοντάς τους δημοφιλή επιλογή τόσο για οικιακές όσο και για επαγγελματικές κουζίνες.

Μοναδικός τρόπος ψησίματος

Ο ξυλόφουρνος της Megatherm, χάρη στον σχεδιασμό του και τη κατασκευή του προσφέρει 3 τρόπους μετάδοσης της θερμότητας στο φαγητό, οι οποίοι εξασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα για το ψήσιμο ή το μαγείρεμα:
1. Μετάδοση θερμότητας μεταγωγικά
Οι συμβατικοί ηλεκτρικοί φούρνοι μεταφέρουν τη θερμότητα με τη χρήση του ανεμιστήρα όταν χρειαστεί. Οι ξυλόφουρνοι της Megatherm λόγω του θολωτού της κατασκευής τους, μεταφέρουν τη φλόγα και τη θερμότητα από την μία πλευρά που βρίσκεται η φωτιά στην άλλη, δημιουργόντας ανακυκλοφορία με αποτέλεσμα την ομοιόμορφη θερμοκρασία εντός του φούρνου.

2. Μετάδοση θερμότητας με αγωγή
Οι πυρόπλακες πάνω στις οποίες τοποθετούμε το φαγητό, αποθηκεύουν θερμότητα την οποία μεταφέρουν στο φαγητό δια της αγωγής, λόγω της απευθείας επαφής που έχουν με το φαγητό. Θεωρείτε και ο ιδανικός τρόπος ψησίματος για τη πίτσα ή το ψωμί, δημιουργούντας ιδιαίτερα στην πίτσα την κρούστα για την οποία είναι δημοφιλής η Ιταλική Ναπολιτάνικη πίτσα.

3. Μετάδοση θερμότητας με ακτινοβολία
Ο φούρνος αποθηκεύει θερμότητα στις πυρόπλακες, όπως επίσης και στα μεταλλικά ανοξείδωτα τοιχώματά του, την οποία θερμότητα μεταφέρει στο φαγητό διά της ακτινοβολίας.

Τύπος Maneta
Διαστάσεις δαπέδου φούρνου 60x66cm
Μέγιστη θερμοκρασία 500 ­°C
Χρόνος θέρμανσης (400 °C) 15-20’
Διαστάσεις εξωτερικές χωρίς
καμινάδα / με καμινάδα (LxWxH)
675x715x500cm /
675x715x115cm
Βάρος
Διάμετρος καμινάδας Φ130mm
Χωρητικότητα πίτσας 2-3 τεμ
Χωρητικότητα ψωμιού έως 4kg