Φούρνοι ΙΝΟΧ από την Megatherm

Φούρνος Ξύλου - Maneta Fourno Megatherm
Φούρνος Ξύλου - Flegra Fourno Megatherm
Fourno Ovens Logo

Η Megatherm ανέπτυξε τη σειρά ανοξείδωτών φούρνων εξωτερικού χώρου, Fourno, οι οποίοι αποτελούν την ιδανική επιλογή για το μαγείρεμα, ψήσιμο ή μπάρμπεκιου σε εξωτερικό χώρο, επιλέγοντας για καύσιμο είτε ξύλο είτε αέριο.

Οι φούρνοι της Megatherm, είναι σχεδιασμένοι για να δίνουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση και ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του φούρνου. Χάρη στη θολωτή κατασκευή του, η θερμότητα διανέμεται φυσικά και ομοιόμορφα σε όλο τον φούρνο, αναπτύσσοντας υψηλές θερμοκρασίες (500 o C). Επίσης, οι πυρόπλακες απορροφάνε και αποθηκεύουν θερμότητα την οποία διοχετεύουνε δια της ακτινοβολίας και δια της αγωγιμότηταs στο φαγητό.

Η σειρά Fourno αποτελείται από 2 μοντέλα (FLEGRA & MANETA) διαφορετικών διαστάσεων, καλύπτοντας τις ανάγκες για οικιακή χρήση των φούρνων. Το μοντέλο FLEGRA αποτελεί το μικρότερο μοντέλο, το οποίο το κάνει πιο ευέλικτο στην εγκατάστασή του και στη χρήση του. Το μοντέλο MANETA καλύπτει πιο απαιτητικούς πελάτες, οι οποίοι δεν επιθυμούν τη χρήση του φούρνου μόνο για ψήσιμο πίτσας, αλλά και για το ψήσιμο κρεάτων/ψαριών ή και μαγειρευτών φαγητών με τη χρήση ταψιού ή γάστρας.

Share this post