Η Megatherm ιδρύθηκε το 1980 και εδρεύει στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης. Για περισσότερες από 2 δεκαετίες η κύρια δραστηριότητα της εταιρίας ήταν ο εξοπλισμός και η θέρμανση θερμοκηπίων, όπως επίσης και η κατασκευή προϊόντων θέρμανσης, όπως λέβητες, αξονικά αερόθερμα νερού και αερολέβητες.

Η εταιρία αντιλαμβάνοντος τις τάσεις της εποχής, ξεκίνησε τη κατασκευή καυστήρων wood-pellet το 2006, επιτυγχάνοντας να γίνει από τις ισχυρότερες εταιρίες στο χώρο.
Η ποιότητα των προϊόντων της και η συνέπεια των υπηρεσιών της, έχουν σαν αποτέλσμα τη δυναμική παρουσία της εταιρίας στην Ελληνική αγορά , όπως επίσης και σε 15 χώρες της Ευρώπης, της Λατινικής και Βόρειας Αμερικής.

Προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας, μέσω της βελτιστοποίησης της ποιότητας των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας. Ο έλεγχος των ανωτέρω γίνεται μέσω του «Συστήματος διαχείρισης της ποιότητας ISO 9001», με το οποίο η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από την TUV Hellas.